Wednesday, September 1, 2010

Αύγουστος 2010, Δευτέρα 30


Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ορθοπεδική κλινική για να γίνει διάγνωση ως προς το αν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Η Stavroula Bali και η Elsi Lambrou Baglanea, έκαναν τη μεταφορά του σκύλου. Η πρώτη διάγνωση ήταν αποκαρδιωτική. Άφωνοι κοιτούσαμε τον κτηνίατρο να μας λέει πως ο σκύλος δεν έχει καμία ελπίδα να περπατήσει και πως οι μόνες λύσεις φαίνεται να είναι το καροτσάκι ή η ευθανασία. Φυσικά ποτέ δε μπορεί να γνωρίζει σίγουρα κάποιος κτηνίατρος αν είναι έτσι, αν δεν εγχειρήσει το σκύλο, ώστε να διαπιστωθεί αν ο μυελός είναι σε καλή κατάσταση.



Όπως κάνουμε σε όλα τα αντίστοιχα περιστατικά που φαίνεται να μην έχουν ούτε μία ελπίδα, αποφασίσαμε να εγχειρίσουμε τον σκύλο, ώστε να διαπιστωθεί αν ο μυελός είναι σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση που ήταν κατεστραμμένος, θα γινόταν ευθανασία κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Η ημέρα του χειρουργείου ορίστηκε η Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010.

3 comments:

  1. Poor, poor Dias, how he must have suffered. Thank goodness he is receiving care.

    ReplyDelete
  2. Thank you, please do send him all your good energy and love every day!!! :)

    ReplyDelete
  3. Animal Justice, i don't know if you can read Greek. Dias is suffering because he used to be a stray dog who went into a train station and a train hit him.

    After that, he had two broken spine bones and we had to operate him or put him to sleep. We always choose life, so here he is!

    ReplyDelete